Hogyan deríthetünk fényt az emésztőrendszeri problémákra a biorezonanciás mérés során?

A biorezonanciás testelemző monden szervrendszernek külön "fejezetet" szentel, és ott elsősorban a működési paramétereket figyeli.
Így az emésztőrendszer működése is jól áttekintehtő, kezdve a gyomor pepszin termelésétől, a vékonybélben és a vastagbélben történő felszívódási folymatokig. A bélnyálkhártya állapotára is külön kitér a mérési rendszer, illetve arra, hogy vannak felfúvódási folyamatok.
Ezek összességéből már tudunk következtetni az emésztési, felszívódási zavarokra. Esetleges candida problémára.
Természetesen ez önmagában még nem elegendő, hisz az emésztő csatorna problémái összefüggésben lehetnek a máj- epe funkciókkal, így természtesen azt is figyelembe kell venni. Ha bármi problémát észlelünk, mindenképpen megnézzük a nehézfém "rovatot", mivel egyes nehézfémek, ha lerakódnak a  szervezetben okozhatnak emésztési problémákat. Végezetül pedig fontos az allergia rovat. Az EWS testelemző ugyan nem egy kifejezett allergia vizsgálatra specializálódott készülék, de a - laktóz és glutén kivételével - nagyobb csoportokba szedve áttekinti az egyes allergéneket. Fontos tudni, hogy mivel ez a gép a szervezet aktuális állpotát méri, így az esetlges allergiákat csak a aktív fázisban mutatja ki.
Végezetül pedig az immunrendszer "szekcióban" meg tudjuk nézni a gyulladásos gócokat és az immunglobulin szintet. 
Mindezt összevetve már egy komplex képet kapunk arról, hogy emésztőrendszeri problémánkat egy esetleges ételintolerancia okozza-e.
A következő lépésben megbeszéljük a követendő diétát, és az emésztőrendszer regenerálásának folyamatát.
Amennyiben az eredmények azt mutatják, érdemes elmenni egy célzott allergia vizsgálatra.
 
Bejelentkezés a 06/30-620-4654 telefonszámon lehetséges.
 
Aktuális áraink itt tekinthetők meg: