Bergamott illóolaj

100% tisztaságú Citrus Bergamia. Fertőtlenítő hatása révén enyhíti a megfázással és az influenzával járó tüneteket és lázat.

 

 

Boróka illóolaj

100% tisztaságú Juniperus communis. Alkalmas húgyhólyaggyulladás és húgyúti megbetegedések esetén. Gyulladásgátló hatású.

 

Borsmenta illóolaj

100% tisztaságú Mentha piperita. Enyhíti a gyulladásokat. Illata kitisztítja a testüregeket, javítja a légzés hatékonyságát.illóolaj

 

Levendula illóolaj

A somogyvámosi Goloka Aromaház saját termesztésű levendula ültetvényéről.

Citrom illóolaj

100% tisztaságú Citrus limonum. Erõs baktériumölő hatású. Bevált ellenszer hörghurut, köhögés, torokfájás, meghűlés és influenza esetén.

Citromfű illóolaj

100% tisztaságú Melissae aetheroleum. Használható fejfájás megelőzéséhez, menstruáció előtti napokon, illetve idõjárás változást megelőzően. Nyugtató, relaxáló hatása közismert.

Édesnarancs illóolaj

100% tisztaságú Citrus sinensis. Megkönnyíti a hörghurut és az influenza elviselését. Használható szájfekély és ínygyulladás esetén.

Édeskömény illóolaj

100% tisztaságú Foeniculum vulgare dulce. Borogatásként alkalmazható az emésztés serkentésére, görcsoldásra és puffadásra.

Eukalyptus illóolaj

100% tisztaságú Eucalyptus globulus. Nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás és homloküreg-gyulladás ellen szerfölött hatékony.

Fahéj illóolaj

100% tisztaságú Cinnamomum ceylanicum. Gátolja a kórokozó baktériumok fejlődését. Szájüregi gyulladások esetén alkalmazható.

Fenyő illóolaj

100% tisztaságú Pinus sylvestris. Bármilyen légzőszervi fertőzés kezelésére alkalmas. Könnyíti a légzést és csillapítja a köhögést és a lázat.

Geránium illóolaj

100% tisztaságú Peralgonium roseum. Enyhíti a változó kor és a mestruáció panaszait. Javítja a vérkeringést és a nyiroknedvek áramlását.

Grapefruit illóolaj

100% tisztaságú Citrus paradisi. Fertőtlenít, nyugtat és a nyirokkeringést serkentő. Alkalmas a zsíros, eltömődött pórusú arcbőr ápolásához.

Ilang-ilang illóolaj

100% tisztaságú Canangium odoratum. Megnyugtatja az idegrendszert, oldja az izomgörcsöket és lazítja a feszült izomzatot. Ismert afrodiziákum!

Rozmaring illóolaj

100% tisztaságú Rosmarinus officinalis. Enyhíti az ízületi gyulladások fájdalmát és kilazítja az izomgörcsöt. Javítja az öregedõ bőr állapotát.

Rózsa illóolaj

100% tisztaságú Rosa damascena. Gátolja a herpesz elterjedését, enyhíti a fogínygyulladást és javítja a kötõhártya-gyulladást.

Teafa illóolaj

100% tisztaságú Melaleuca alternifolia. Rendkívül hatékony fertőtlenítő. Enyhít a bőrbetegségek mértékén, elősegíti a sebek gyógyulását.

Rózsafa illóolaj

100% tisztaságú Aniba roseaodara. Serkenti az immunrendszert, így megakadályozza a megfázást, az influenzát, csökkenti a lázat.