Szuper férfierő cseppEzerjófű-Szuper férfierő csepp

Összetevők: maca gyökér, szibériai ginseng, cayenne-i bors, édesgyökér, zöld tea, ginkgo biloba, alkohol (40%), KoMiTo rendezett víz.
Maca gyökér
A 2001-ben elvégzett klinikai kivizsgálások során a tudósok megállapították, hogy aMacának serkentő hatása van a spermaprodukcióra (egyes esetekben akár 200%-os emelkedés). További kutatások folyamán megállapították, hogy egyaránt kedvezően hat a nők és a férfiak szexualitására.
Hatásos az impotenciánál, frigiditásnál és a terméktelenségnél. Azáltal, hogy normalizálja a szervezet hormonális szintjét, stimulálja úgy az agyközpontokat, mint a nemi szerveket is. Segít a középkor krízisének és a szexualitás terén előforduló ún. menedzser-szindrómánál. Erősíti a nemi vágyat, és hatásosan segít az erekciós problémák kiküszöbölésénél. Kedvező hatásából kifolyólag „Perui kék tablettának” is nevezik.
Szibériai ginseng
A ginzeng a közvélekedésben mint a férfierő elsőrendű erősítője ismeretes, ami ugye így tavasszal, a hormonok tobzódása idején nem elhanyagolható információ, azonban ez az egzotikus növény ennél többet is tud kínálni.
A szibériai ginzeng aktív vegyülete az eleutherozid. Teljesen más struktúra, mint a koreai fajtában található ginszenozid. Számos orosz vizsgálatot végeztek az eleutheroziddal kapcsolatban, amelyek egy részét még a mai napig nem fordították le más nyelvre. Az angol nyelvű irodalom az alábbiakat tartja számon:
·         Fizikai teljesítményfokozás: az izmok és szövetek oxigénfelvevő képességét fokozza, ezért növeli az aerob teljesítményt és gyorsítja az izomregenerációt extrém igénybevétel után.
·         Vérnyomás normalizálás: A magas vérnyomást csökkenti, az alacsony vérnyomást növeli, emellett egy 1986-ban publikált vizsgálat eredményei szerint a stresszhatásra kialakult gyomoridegességet szünteti meg, csökkenti a gyomorfekély kialakulásának rizikóját.
·         Erős immunrendszer-erősítő hatása révén a fertőzésekkel szembeni védelemben segít. Fokozza a limfociták és a killer sejtek aktivitását.
A szibériai ginzenget általánosságban immunrendszer erősítésre, stresszhatások közömbösítésére, fáradtsággal szemben alkalmazzák. Emellett az élsportban a felső légúti fertőzések prevenciójára, a regeneráció gyorsítására ajánlják. A daganatos betegségek kezelésekor a sugárkezelés és kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére, valamint az AIDS és fibromialgia kiegészítő kezelésére adják. Egy 2003-ban publikált amerikai tudományos vizsgálat bebizonyította, hogy a szibériai ginzeng hozzájárul a hasi fájdalommal, visszatérő lázzal járó „mediterrán láz” nevű betegség kezeléséhez.
Cayenne-i bors
Ez a gyógynövény egy nagyszerű táplálék a keringési rendszer számára, mert ellátja a szükséges összetevőkel az artériák, vénák, kapillárisok sejtstruktúráját, hogy azok visszanyerjék fiatalos rugalmasságukat. Szabályozza a vér áramlását a fejtől a lábakig, kiegyenlíti és normálisra beállítja a vérnyomást. Bevételekor egyből hatással van a szívre, aztán fokozatosan kifejti hatását az artériákra, kapillárisokra és idegekre, eltávolítja a lerakódásokat az artériákból, illetve a mérgeket a véráramból. Javítja a keringést, újjáépíti a vérsejteket, csökkenti a koleszterint, eloszlatja a triglicerideket (a trigliceridek a táplálkozás által felvett zsírok legfőbb alkotóelemei. Normál esetben a vérben csak kis számban vannak jelen).

Édesgyökér

Az édesgyökérből kivont glabridin értékes felfedezésnek bizonyul a diétázók és túlsúlyosak számára. Az ezzel kapcsolatos vizsgálatok szerint ez a hatóanyag képes módosítani a hízásért felelős géneket. Amellett, hogy képes optimalizálni a zsírégetést a szervezetben, megakadályozza a máj elzsírosodását.
Zöld tea
A zöld tea segít a hasüreget, beleket és belső szerveket körülvevő, ún. viszcerális zsírszövet lebontásában.
A csípőn és a combon lerakódó zsírral szemben (amely az ún. „körte” testalkatot okozza), a belső szervek körül felhalmozódó zsír („alma” testalkat) felel a különböző anyagcserezavarokért, a 2-es típusú cukorbetegségért és egyéb szövődmények kialakulásért, ezért nem csak esztétikai szempontból fontos, hogy hasból fogyjunk.
A zöld tea három olyan vegyületcsoportot tartalmaz, amely elősegíti a fogyást: katekin, koffein,teanin.