Kaqun-pont lettünk - Újra kapható nálunk Kaqun víz!

                                   Kaqun víz, a palackba zárt oxigén

 

A Kaqun víz azáltal, hogy javítja a vér oxigénszállító kapacitását, sokféle krónikus betegség terápiájának kiegészítője lehet.
Az új technológia révén előállított, speciális (hosszúláncú) oxigénmolekulát tartalmazó KAQUN-víz segít megelőzni, illetve elhárítani az oxigénhiányos állapotot, függetlenül attól, hogy az egyébként tünetmentes hipoxia kialakulásának életmódbeli okai vannak, vagy éppen egy aktuálisan zajló betegség, netán krónikus állapot áll a hátterében.

A KAQUN-víz fogyasztása javítja a vér oxigenizációját, ezáltal javul maga a keringés (az oxigénnel dúsult vér áramlása gyorsabb), s ha több oxigenizáltabb vér jut a sejtekhez, javul az összes sejtfunkció is.
Az oxigénhiány következtében ugyanis romlik az anyagcsere, savas irányba tolódik el, így a szervezet Ph-ja csökken, felszaporodnak a szabadgyökök, a sejtek szabályos élettani működése akadozik, az immunrendszer is gyöngül, ami hátráltathatja a terápiák hasznosulását, és gátolja saját regenerálódó képességünk működését.

Az oxigénhiány csökkentésével ez a hatás ellensúlyozható, gyakorlatilag attól függetlenül, hogy mely szervrendszert támadja meg és milyen természetű a betegség.
Bár a KAQUN-víz nem gyógyszer, így nem gyógyít különféle betegségeket, ám azáltal, hogy javítja a vér oxigénszállító kapacitását, támogatja a természetes élettani folyamatokat, sokféle krónikus betegség terápiájának kiegészítője lehet.

Alkalmazási területek:

  • hipoxia
  • nagy fizikai vagy szellemi megterhelések idején, mint sportolás, vizsgaidőszak,
  • akut vagy krónikus betegségek esetén

Adagolása:

  • megelőzésként napi fél liter
  • nagyobb megterhelések esetén napi 7,5 dl
  • sportolás, vagy betegség esetén napi másfél liter

Speciális szerkezete miatt a KAQUN-vizet nem szabad sem fagyasztani, sem forralni, így belőle tea nem készíthető, ugyanakkor keverni sem szabad különféle ízesítő anyagokkal, nem alkalmas limonádé vagy szörpkészítésre. A reggeli "adag" fogyasztása után legalább fél óráig még ásványvizet se igyunk - tanácsolja a szakember.

Persze, a fogyasztásának vannak apróbb szabályai - figyelmeztet dr. Zeltner György belgyógyász-kardiológus főorvos. Nem szabad egy hajtásra, pusztán a szomjúság oltására felhajtani egy jó pohárral, mert bár a KAQUN nem gyógyvíz a szó klasszikus értelmében, mégis, lassan, kortyolva kell inni, lehetőleg reggel másfél decit, a többit nap közben, estig elosztva.